2009 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

Genitaliju Pasaulyjeeee

Buvo pasiulyte mintys (Pukiui nurove stoga) sukurti laida pavadinimu Genitaliju Pasaulyje ir kalbeti apie genitalijas. Siaip man tai iskart primine Radioshow ir draugo/draugo brolio daryta projekta radio "Ne" kur istikro buvo idomu klausyt nors buvo kalbeti visiski vejai :3. Dar kazkada anksciau su zmonemis su kuriais jau nebendrauju planavom daryt filma konkursui ""Pravda" viena minute" bet kadangi rysiai nutruko tai to nepavyko padaryt. Bet manau atsigrebsiu ateity. Gal kokia pornucha susuksiu.
"nemandagu :3 net ir lopai nusipelnė mandagaus elgesio."
Zmogus nieko nera nusipelnes pries tave kai tu ji tik pamatei. Mandagumas yra nesamone. Siaip reiktu sukurti kelis irasus ir kalbet apie placiai paplitusias nesamones kuriom zmones tiki pvz kaip globalinis atsilimas, bodybuildingo mitai, rukymo zala, ekologine tarsa ir pns. Zmones tiki visokiom nesamonem tik todel kad jiem pasako. Nedarykit taip. Netikekit tuom kuo netikit patys net jei jum kisa faktus i sikna su sluota. Nebent tai darau as tada reiktu sutikti su kiekvienu mano zodziu.

2 komentarai:

  1. Šiaip ''Genitalijų pasaulyjeeee'' būtų zjbs laida ir ten nebūtų vėjų, būtų rimtai šnekama apie genitalijas, nes tai labai įdomu ir žmonės turėtų žinoti VISKĄ apie genitalijas. Genitalijos. Genitalijoms. Genitalijose. Nu supratai. :3
    Tu pažeidei mano autorines teises. Galėjai bent jau prirašyt ''pūkis sako :'' - dabar galėsiu paduot tave į teismą. Kam sąmonė kam ne, kiekvieno nuomonė skirtinga ir jos piršt per prievartą nereik. Miau.
    Ir išvis turi padaryt įrašą apie mane, nes aš esu svarbiausia šiam pasaulyje.
    Viską pasakiau, čia buvo Rokas Žilinskas. :3

    AtsakytiPanaikinti
  2. Domiesi filosofija?
    - ateik į naują aktyvų forumą:
    http://forum.filosofija.eu

    AtsakytiPanaikinti