2009 m. vasario 18 d., trečiadienis

Tu labai grubiai rasai :(

:( as grubiai rasau :(
:( as rasau taip kad suprastum tu, tu ir tas kaimietis uz taves. Zinoma as galiu rasyti pagarbiai ir bandyti parodyti savo intelekta kur nemanau kad dera ji rodyt. Sveiki mieli skaitytojai. Grubumas, mandagumas ir manieros yra visiska nesamone. Zmones kalba kaip ankscaiu visi buvo mandagesnis ir turejo nuostabias manieras. Dzentelmenai ir riteriai. Ka as apie tai manau? PFFFFFFFFFFF, vapse nesamone. Anksciau visi turejo geras ( geras dar nereiskia kad geresnes nei dabar istikruju palyginus su dabar jie buvo tiesiog gyvuliai tie jusu dzentelmenai) manieras ir buvo mandagus tik tam kad islaikyti savo reputacija. Nes jie buvo grupele kalaskraciu kuriem rupejo tik tai ka galvoja apie juos kiti. O kadangi dabar zmones tapo gudresni ir supranta kad kiekvienos siknos nenulaizysi tai netaip rupinasi kas ka apie juos galvoja. Man tai visiskai vienodai ka apie mane galvoja. As manau kad tai yra primityvu stengtis buti kazkuom ir slepti tai kas tu esi. Zinoma as nesikeikiu pries merginas (melas) nes as manau kad tai tiesiog parodo "ble koks as vyrs" nors is sono tai atrodo "zek koks as nepasitikintis savimi ir nesugebantis suregzti sakinio nepanaudojus triauksciu keiksmazodziu". Kai esu su draugais tai keikiuos nesustodamas todel kad man uztenka pasakyt Blet kaip atsakyma i klausima ir mane supranta. Keiktis yra sveika nes tai pasalina nereikalinga itampa. Bet tai uzkreciama ir tampa kaip parazitas. Taigi reikia viska daryti su saiku. Bybys.

2 komentarai:

  1. Galų gale, kartais tam žmonės ir rašo blogą - ten, kur niekas jų nevaržo. Pritariu kelioms mintims.

    Beje, akys labai pavargsta skaitant baltą tekstą juodame fone. Skaitytojams būtų kiek geriau, jei pakeistum spalvas. Trumpas patarimas toks :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pirma: galėtum rašyti naudodamas lietuviškas raides, būtų lengviau skaityti (Mažvydas, spalvos mažai įtakos turi. Manau, kaip tik vaivorykštinis tekstas labiau išvargintų).

    Antra: taip, sutinku su tuo, kad kiekvienam neįtiktum. Su tolerastija, matau, neturi nieko bendro. Vis dėl to, tokiu bendravimu tavo priešų sąrašas gali labai greitai kauptis, tai tau spręsti (bet tau /pochui/, jo?)

    Trečia: nesikeiki prie merginos, bet keikies prie vaikinų. Argi tai nėra šioks toks veidmainikavimas? Galbūt sakysi, kad čia mandagumas, bet nemanau, kad labai mandagu yra apgaudinėti paną, būnant ne savimi, varžant save (savo kalbą) dėl NORO ĮTIKTI/PATIKTI ir išlaikant savo gerą įvaizdį.

    Ketvirta: na o jeigu keikies, tai galėtum bent jau lietuviškai.

    AtsakytiPanaikinti