2009 m. vasario 18 d., trečiadienis

Pirmasis Irasas.

Tai bus ir jau yra pirmasis irasas sitam bloge. Kyla klausimai zinoma. Kodel as rasau? Nes nepriseisi ir kiekvienam kvailiui neduosi per galva su kocelu ir nepaaiskinsi kas yra teisinga kas ne. Beje teisinga yra ka as manau o ne ta ka manai TU arba tavo draugas ar jo tevo bendradarbis.  Kodel as geriau zinau? Pirma tai as kietas o tu ne. O daugiau tau ir nereik zinot bet as vistiek pasakysiu. Mano nuomone yra pagrista ilgu apmastymu ir abejoniu. Zinoma ji gali but klaidinga ir nuostabu kad ji klaidinga nes tai reiskia kad as galiu ja pataisyt ir tada as tikrai geriau zinosiu nei tu. Kodel tu toks pasikeles idiotas/lopas/debilas? Nes mes visi negalim buti klystantis ( tokie kaip tu)
Zinoma tu netiki tuom kad as galiu kazka pakeisti bet as tau pateiksiu akivaizdzius faktus. Cia zmogus pries tai kaip jam atskleidziau visa tiesa:

Kaip matot jis storas, nepatenkintas ir beto jis smirda. Praejus vos keliom dienom poto kai as jam kaliau i galva tiesa ir daziau ji su ikaitintu metaliniu strypu jis tapo toks koks turejo but :
Taip jis tapo begalo vyrisku ir beto dabar jis teises, filosofijos, ekonomikos ir medicinos magistras. Ir tai tik per kelias dienas.  Daryk isvadas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą